Whitening Lotion

RM43.00

Perasan tak bila kita keluar rumah, tangan semua terdedah pada cahaya matahari. Tangan kita akan rasa pedih. Sinaran UV ni bahaya tau untuk kulit. Bukan boleh buat kulit burn je, boleh mempercepatkan lagi sel-sel kulit kita mati.

Untuk melindungi kulit kita dari cahaya matahari kami suggest anda menggunakan Whitening Lotion made of Gluta by The Beauty Hacks.

Lotion ini sangat bagus sebab ia mengandungi SPF 50. Lagi pula, lotion ini boleh membantu untuk melembapkan kulit dan mencerahkan kulit secara semula jadi.

Menarik bukan?

Lagi best kalau apply sebelum tidur sebab baunya sangat menenangkan. Kalau anda keluar rumah tanpa memakai perfume pun takde masalah sebab baunya pun dah wangi.

BAHAN KANDUNGAN
Aqua, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Butylene Glycol, C12-C15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglycerides, Phenoxythanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crospolymer, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, C1 19140

KEBAIKAN
1)Dijamin dapat membantu mencerahkan kulit
2)Dapat melembapkan kulit yang kering
3)Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari kerana mengandungi SPF 50
4)Bau yang sangat wangi dan mild
5)Mudah serap dan tidak berminyak

CARA PENGGUNAAN
Selepas mandi dan berscrub, keringkan bahagian badan yang hendak disapu. Picit sedikit Whitening Lotion dan sapu pada badan secara nipis. Sapuan nipis dapat mempercepatkan kesan penyerapan. Jangan lupa apply setiap selepas mandi. Boleh dipakai setiap hari. Sama ada pagi, tengahari, petang dan malam

Not no: NOT180104462K

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whitening Lotion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.