Tiada lagi kulit kusam jika ikut rutin ini!

Tiada lagi kulit kusam jika ikut rutin ini!

Kulit kusam terjadi bila muka terlalu kering, tak scrub dan kurang kelembapan pada kulit. Perasan tak bila korang makeup, makeup tak nampak cantik? Makeup dah tebal tapi still muka nampak kusam, gelap je. Ehh seram! Ingat tau. Jangan fikir kulit gelap tu kusam. Ada je kulit gelap tapi muka nampak glowing, cantik dan menawan contohnya macam Nabila Huda, Ning Baizura dan Haneesya Hanee. Betul kan? Yang jadi masalahnya muka kusam yang menyebabkan kulit nampak gelap. Tapi jangan risau, korang baca sharing ni sampai habis tau! Jom ikut rutin paling senang ni untuk dapatkan skin yang lebih glowing, bersih, cerah and say no more to dull skin!

Bersihkan muka dengan pembersih muka Moisturizer Cleanser Gel.

Ingat tau! Jangan sesekali tidur tanpa membuang makeup di wajah. Muka yang tidak dicuci akan menyebabkan masalah pori tersumbat, blackhead, whitehead dan jerawat. Guna pembersih muka yang mampu membersih dari dalam seperti Moisturizer Cleanser Gel yang dirumus khas untuk membersih dan sekaligus membuatkan kulit korang rasa lebih segar sepanjang hari.

 

MOISTURE CLEANSING GEL

 Jangan lupa exfoliate your skin 2 kali seminggu dengan Face Scrub Gold.

Salah 1 tips untuk dapatkan kulit yang cantik dan bersih adalah scrub! Ini kerana, scrub akan membantu membuang sel kulit mati dan membuatkan kulit anda lebih sihat dan cantik! Pilih scrub yang mempunyai biji-biji halus seperti Face Scrub Gold kerana, ianya lebih selamat dan tidak merosakkan kulit muka.

 

Face Scrub Gold

Lembapkan wajah awak dengan Face Mask Honey

Cuaca yang tak menentu membuatkan kulit terasa kering. Bahkan kulit wajah yang normal juga akan terasa kering jika tidak dijaga dengan betul.  Face Mask Honey diformulasi dengan ingredients yang bagus untuk wajah seperti Centella Asiatica, Madu dan Aloe vera. Pelembap teksturnya waterbased, lightweight dan cepat meresap ke dalam kulit menjadi kesukaan mereka yang pernah mencuba FaceMaskHoney.

 

Face Mask Honey

Treat your face with Face Cream Aloe Vera

Parut jerawat buat muka lagi kusam bila dibiarkan gitu je.  Untuk pudarkan parut jerawat, awak boleh cuba Face Cream Aloe Vera yang dirumus khas for brightening, hydrating, dark acne spot and treat pigmentation.

 

Face Cream Aloe Vera

Nak try tapi tak tahu nak order kat mana? Jangan risau. Korang boleh dapatkan semua produk yang ohsemm ini dan banyak lagi di https://thebeautyhacks.net. Kami menjanjikan servis yang terbaik untuk korang! Produk The Beauty Hacks yang pastinya selamat digunakan untuk semua orang.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.